top of page
271.jpg

27 Nisan 2026 – Pazartesi

Ayın Başak burcunda ilerlediği bugün titiz, tertipli ve çalışkan bir modda olacağız. Özellikle de sağlık, hijyen, beslenme, bütçe, genel yaşam ve çalışma koşulları ile ilgili konulara dikkat kesilebiliriz.

Ay bugün Jüpiterden güçlü bir destek alacak. Jüpiterin desteği Pazartesi günleri genelde hissedilen isteksizlik ve uyum sorunlarını kolay aşacağımızı, motivasyonumuzun güçlü olacağını, sıkıntılı durumlarda çabuk toparlanacağımızı gösteriyor. İşlerimiz rast gidebilir, günümüzü ve yapılacak işleri planlarsak birçok konuyu rahatlıkla halledebiliriz. Bize yeni kapılar açacak, kazanç sağlayacak ya da sağlığımıza olumlu yansıyacak bilgiler edinebilir, maddi fırsatlarla karşılaşabiliriz.

 

Ancak Ay saat 14.12 sonrasında boşlukta ilerleyecek. Yani önemli karar, girişim, onay beklediğimiz görüşme ve yazışmalar ile başvuruları bu saat öncesinde başlatmak gerekiyor. Ay boşluktayken başlanan işler istediğimiz gibi gitmeyebilir ya da sürüncemede kalabilir. Öncesinde başladığımız işler ise rutin bir şekilde rahat ilerleyebilir.

Çiğdem Çiğdemtepe

bottom of page