top of page
230.jpg

23 Ekim 2024 – Çarşamba

Ayın Yengeç burcunda ilerlediği bugün Güneş de bir ay boyunca kalacağı başka bir su burcuna, Akrep burcuna geçiyor. Dolayısıyla duyguların hakimiyetinde bir günde olduğumuzu söyleyebiliriz. Duygularımız ve motivasyonumuz hayli güçlü olacak. Ancak bu durum bizi zaman zaman duygusal krizlere de sürükleyebilir.

Diğer taraftan Merkür ve Satürnün oluşturduğu uyumlu açının desteği halen devam ediyor. Özellikle Ayın da bu açıya katılacağı öğlen öncesinde duyguları dizginlemek, mantıklı ve temkinli davranmak daha kolay olacaktır. Kararlar daha isabetli olurken, görüşmeler daha olumlu geçebilir. Venüs de Ay Düğümleriyle uyumlu olacak. Geçmişte kurduğumuz olumlu ilişkilerden fayda görebiliriz, ayrıca geleceğe yönelik güzel adımlar atabilir, iş birlikleri kurabiliriz.

Ay öğlen sonrasında Chiron ile sert açı oluşturacak, akşam saatlerinde ise Marsla kavuşacak. Öfke patlamaları yaşamaya, kırmaya kırılmaya, ayrıca kaza, çatışma, yangın ve yaralanmalara açık hale geleceğiz. Yuva, aile, vatan, milli manevi değerler konusundaki hassasiyetler de zirveye çıkabilir.

Çiğdem Çiğdemtepe

bottom of page