Ay-Na Astroloji

İleri

10 Mayıs 2020 Pazar

 

Yay burcunda ilerleyen Ay saat 09:11 – 12:39 arasında boşlukta kalıyor ve ardından Oğlak burcuna geçiyor. Günün devamında Ayın Oğlak burcunda ilerleyecek olması ciddiyeti, görev ve sorumlulukları, yapılacak işleri, olgunluk göstermek gereken durumları ve yaşlı insanları işaret etse de Merkür-Jüpiter üçgeni ve Güneş-Neptün altmışlığının daha baskın olacağı bugün genel olarak rahat bir ruh haliyle geçecektir.

 

Bizi sıkan yoran konuları bir kenara bırakıp kendimize, ailemize, sevdiklerimize zaman ayırmak, dinlenmek, mevcut koşullarda eğlenmek, bol bol iletişim kurmak, barışmak, uzlaşmak, okumak, yazmak, düşüncelerimizi paylaşmak, fiziken gezemiyorsak da bakış açımızı genişletecek, bilgimizi artıracak faaliyetlerle zihinsel bir yolculuğa çıkmak, sanatla, maneviyatla ve yardım faaliyetleriyle ilgilenmek için değerlendirebileceğimiz güzel bir gündeyiz.

 

Güne toprak enerjisi hakim olacak, imkanımız varsa doğayla iç içe olmak, çıplak ayakla toprağa basmak, toprakla ve bahçe işleriyle ilgilenmek, bahçemizi, balkonumuzu düzenlemek, çiçek ekmek bize çok iyi gelebilir. Bu şekilde topraklanarak hem kendi içimizde huzuru bulabilir hem de çevremize huzur vererek ilişkilerimizde uyumu yakalayabiliriz.

 

Çiğdem ÇİĞDEMTEPE

Share
  • Ana Sayfa

  • Astroloji

  • Şamanın Sözü

  • Meditasyon

  • Çeşitli Yazılar

  • İletişim

  • More